1.11.2019 Avoimet työpaikat

Emme tällä hetkellä hae aktiivisesti työntekijöitä, mutta jos olet kiinnostunut työskentelemään yrityksessämme lähetä avoin hakemus!

22.8.2019 Kuorma-autonkuljettajalle töitä

Etsimme kuorma-autonkuljettajaa. Kuorma-auto on vaijerivaihtolava-auto ja varusteina mm. puutavaranosturi. Työmaat sijaitsevat Uudenmaan alueella, ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla. Työtehtävät vaihtelevat monipuolisesti maansiirtoajoista roskalava ja nosturiajoihin.

Hakijalta toivomme: vastuullisuutta liikenteessä, aikaisempaa kokemusta maansiirtopuolen töistä tai sopivaa asennetta. Vähintään C-ajokorttia (E-kortti on eduksi) ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen kokoaikatyön, palkkauksen osaamisen mukaan, työterveyshuollon ja laadukkaat työvaatteet.

Mikäli kiinnostuit, laita viipymättä hakemus Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita  Terolle 0400 649 236, niin jutellaan tarkemmin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

22.8.2019 Apumiehille töitä tarjolla 

Nyt olisi kaksi paikkaa auki maanrakennuspuolella. Apumiehen rooli on monipuolinen ja työnkuva riippuu paljolti kohteesta. Työmaat sijaitsevat Uudenmaan alueella, ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla.  Aikaisempi kokemus työmailta on eduksi, mutta asenne korvaa kokemuksen puutteet. Käytännön hommasta kun on kyse, niin parhaitenhan sen käytännössä oppii. Voit siis olla vasta-alkaja tai kokeneempi konkari, tehtäviä löytyy laidasta laitaan. 

Tarjoamme sinulle mm. mukavan työporukan, pitkäaikaisen kokoaikatyön, palkkauksen osaamisen mukaan, työterveyshuollon ja laadukkaat työvaatteet. Osaavalla tekijällä on hyvä mahdollisuus kehittää itseään ja edetä muihin tehtäviin!

Mikäli kiinnostuit, laita viipymättä hakemus Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita Terolle 0400 649 236, niin jutellaan lisää. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

 

                                      

luotettava yritys rala patevyys

luotettava yritys suomen yrittajat

luotettava yritys infra

luotettava yritys olen luotettava kumppani

 menesyjayritykauppalehti     asiakastieeto suomen vahvimmat

YLÖS