Rekrytointi

31.8.2020

Vaunoporari!

Haemme ammattitaitoista poraria Ranger 780 poravaunuun. Vaunouon varustetu trimblen grounworks 3D koneohjausjärjestelmällä ja työmaana on Kaapelinkulman kaivos Valkeakoskella ja muut louhinta työmaat Etelä-Suomen alueella.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta mieluten rangerista
  • Kokemusta 3d laitteista, (ei kylläkään pakollinen koulutus järjestetään tarvittaessa) .
  • Vakituisen työsuhteen

Tarjoamme vakituisen työn ja haastavan työn nykyteknologioita hyödyntäen. Ammattitaitoa vastaavan palkkauksen sekä tarvittaessa asunnon ja huoltoauton.

Täytä ao. lomake tai spostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja lisätietoja puhelimitse Tero Manninen 0400649236 

 


Kuorma-autonkuljettaja!

Haemme e-kortillista kuorma-auton kuljettajaa. Kuorma-autoillamme teemme pääasiassa omien työmaiden vaatimat maan-, materiaalien ja koneiden siirrot. Ajokalustoomme kuuluu 4-akselinen vaijerivaihtolava-auto monipuolisilla varusteilla mm. puutavara nosturi (louhintamattojen ) käsittelyyn. Toinen auto on 6*4 puoliperäveturi, joihin on lavetti ja maansiirtoperävaunu. Lavetilla siirrämme raskaammat koneet ja pienemmät liikkuvat vaihtolava-autolla. Tehtävät ovat erittäin monipuloisia, joissa tuskin pääsee kyllästymään.

Autojen asemapaikka on Hyvinkää, joten asuminen Hyvinkäällä on etu!

Odotamme sinulta

  • Vähintäänkin vuoden kokemusta kuorma-auton ratissa ja tietenkin työhön vaadittavat kortit.
  • Reippaan ja palveluhenkisen asenteen 

Tarjoamme mukavan ja monipulisen työnkuvan hyvässä ja nuorekkaassa työyhteisössä sekä kokemusta vastaavan ja kilpailukykyisen  palkan.

Täytä alla oleva lomake ja lisäksi voit lähettää s.postia  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sekä lisät tietoja tarvittaessa Kalle Manninen 0405694719

Pyydämme kuitenkin ensisijaisesti täyttämään lomakkeen :)

 

 TÄYTÄ LOMAKE TÄSTÄ!

luotettava yritys rala patevyys

luotettava yritys suomen yrittajat

luotettava yritys infra

luotettava yritys olen luotettava kumppani

 

 

 

 

 

 menesyjayritykauppalehti     asiakastieeto suomen vahvimmatasiakastieeto suomen vahvimmatasiakastieeto suomen vahvimmat

YLÖS